Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καλύτερα από το αναμενόμενο έκλεισε το οικονομικό έτος της Bandai Namco, που ετοιμάζεται για το Shadow of the Erdtree

*
Η Bandai Namco φαίνεται να αντιστέκεται στην ύφεση που καλύπτει τον κλάδο των video games, με έσοδα ρεκόρ το προηγούμενο οικονομικό έτος. Πιο συγκεκριμένα οι πωλήσεις της ιαπωνικής εταιρείας ανήλθαν σε $6,74 δισ. και τα έσοδά της σημείωσαν άνοδο της τάξης του 12%, φτάνοντας τα $651,4 εκ. Σημειώνεται ότι ο κλάδος της εταιρείας που διαχειρίζεται τα video games κατέγραψε πτώση από έτος σε έτος και στους δύο παραπάνω τομείς, όμως τα νούμερα ήταν υψηλότερα από τις αρχικές προβλέψεις, με το κέρδος να φτάνει τα $33,4 εκ.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι οι εκδόσεις των Armored Core 6 και Tekken 8 για κονσόλες είχαν πολύ καλές επιδόσεις, με σημαντική ενίσχυση από τα παιχνιδια που κυκλοφορεί για φορητές συσκευές, όμως τα online games για υπολογιστές δεν είχαν ανάλογες επιδόσεις. Το επόμενο διάστημα και πιο συγκεκριμένα στις 21 Ιουνίου 2024 θα κυκλοφορήσει το Shadow of the Erdtree DLC για το Elden Ring, από τοοποίο η Bandai Namco αισιοδοξεί ότι θα πάρει σημαντική οικονομική ώθηση.


Για το επόμενο οικονομικό έτος, ο εκδότης αναμένει πωλήσεις $2,38 δισ. (-0,6% από έτος σε έτος) και έσοδα $192,7 εκ. δηλαδή αυξημένα σε ποσοστό 384%. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*