Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και νέα καθυστέρηση κυκλοφορίας για το STALKER 2: Heart of Chornobyl (trailer)

*
Η GSC Game World ανακοίνωσε και νέα καθυστέρηση στην κυκλοφορία του STALKER 2: Heart of Chornobyl. Ο τίτλος ήταν αρχικά προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμβρίου 2024, ωστόσο πάει πλέον για τις 20 Νοεμβρίου.

Η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε για το θέμα μέσω του Game Director Yevhen Grygorovych πως «κατανοούμε πως έχετε κουραστεί να περιμένετε και σας ευχαριστούμε για την υπομονή. Αυτοί οι δύο έξτρα μήνες θα μας δώσουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε απροσδόκητες… ανωμαλίες που προέκυψαν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».


Παράλληλα, δημοσίευσε και ένα νέο trailer (με την ευκαιρία).



Η GSC Game World ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε ένα σημαντικό update με ένα Deep Dive gameplay video στις 12 Αυγούστου (που θα παρουσιαστεί σε συνεργασία με το Xbox) και όπου και θα δούμε για πρώτη φορά υλικό όπως συνεντεύξεις με τους δημιουργούς, νέο gameplay, πολλές νέες τοποθεσίες και ένα full video walkthrough για ένα story quest. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*