Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και ξαφνικά, ημερομηνία κυκλοφορίας και για το Ara: History Untold του Xbox

*
Μετά τις πολλές ανακοινώσεις του Xbox στο Xbox Games Showcase, ήρθε η ώρα να μάθουμε και κάτι ακόμη για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Ara: History Untold. Ο τίτλος που είχε χρόνο σε πρόσφατη παρουσίαση του Xbox θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου 2024, όπως ανακοίνωσαν τα Xbox Game Studios.

Το turn-based ιστορικό game που αναπτύσσεται από την Oxide Games θα εμφανιστεί σε εκδόσεις για PC και θα είναι διαθέσιμο και μέσω του PC Game Pass. Όπως αναφέρεται, θα περιλαμβάνει αγαπημένους μηχανισμούς gameplay, μαζί με crafting, μηχανισμούς εξέλιξης και σύγχρονο/ασύγχρονο multiplayer. Ο πρόεδρος της Oxide Games, Marc Meyer, παρουσίασε περισσότερα για τον τίτλος στο πρόσφατο επεισόδιο του Official Xbox Podcast και εκεί έκανε και τις σχετικές ανακοινώσεις για την ημερομηνία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*