Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και για το PS5 ανακοινώθηκε το Mixtape (trailer)

To Mixtape έκανε την εμφάνισή του στη διάρκεια του Summer Game Fest για PC και κονσόλες Xbox Series, αλλά φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει και για το PS5. Η Annapurna Interactive και η ομάδα ανάπτυξης Beethoven & Dinosaur επιβεβαίωσαν πως ο τίτλος θα εμφανιστεί μέσα στο 2025 και για την κονσόλα της Sony και μάλιστα δημοσίευσαν και ένα σχετικό trailer. Η ιστορία θέλει τρεις φίλους να μπαίνουν σε περιπέτεια, ένα βράδυ σε ένα λύκειο.

Πηγαίνοντας προς το μέρος της γιορτής, μια playlist τους τραβάει σε ένα όνειρο που θα τους φέρει τη ζωή τους και τις καλύτερες αναμνήσεις τους, μπροστά στα μάτια τους. Η ομάδα ανάπτυξης από τη Μελβούρνη (και βραβευμένη με BAFTA για το The Artful Escape), εμπνέεται στο νέο της project από κλασικές ταινίες που «χτυπούν» στη νοσταλγία. Το Mixtape έρχεται με μουσική από DEVO, Roxy Music, Lush, The Smashing Pumpkins, Iggy Pop, Siouxsie και Banshees.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*