Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ίσως σύντομα οι επόμενες ανακοινώσεις για το επόμενο Borderlands

*
Ο CEO της Gearbox, Randy Pitchford ίσως έκανε tease το επόμενο παιχνίδι Borderlands, καθώς δήλωσε ότι το studio ετοιμάζει μεγάλα πράγματα τα οποία ίσως ανακοινωθούν σύντομα. Πριν μερικούς μήνες η 2K επιβεβαίωσε ότι έχει ήδη ξεκινήσει η ανάπτυξη του επόμενου Borderlands, μετά την ανακοίνωση ότι εξαγόρασε τη Gearbox Entertainment από την Embracer Group έναντι $460 εκατομμυρίων. Μιλώντας στο Games Radar, ο Pitchford άφησε να εννοηθεί ότι οι fans δεν θα χρειαστεί να περιμένουν για πολύ ακόμα.

«Δεν ήμουν τέλειος στο να κρύβω το γεγονός ότι εργαζόμαστε σε πολλά πράγματα και ότι εργαζόμαστε σε μεγάλα πράγματα», είπε ο Pitchford.


«Είμαι βέβαιος ότι οι fans μας θα είναι πολύ, πολύ ευχαριστημένοι με το επόμενο project βιντεοπαιχνιδιών όταν είμαστε έτοιμοι να το ανακοινώσουμε. Και θα σας πω ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε το κοινό να περιμένει για πολύ καιρό ακόμα πριν το ανακοινώσουμε».

Ο Pitchford άφησε να εννοηθεί ότι μια ανακοίνωση για την επόμενη ταινία Borderlands θα μπορούσε να έρθει «πριν από το τέλος του έτους. Θα δούμε. Ίσως νωρίτερα."

Πρόσθεσε επίσης, «Έχω τη μεγαλύτερη και καλύτερη ομάδα που είχα ποτέ δουλεύοντας σε αυτό που ξέρουμε ότι είναι ακριβώς αυτό που θέλουν οι fans μας από εμάς — οπότε είμαι πολύ, πολύ ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ να το ανακοινώσω! Μακάρι να μπορούσα να κάνω αποκαλύψεις τώρα γιατί έχουμε τόσα πολλά να πούμε!». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*