Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ίσως μάθαμε πότε θα λανσαριστεί το LEGO Horizon Adventures

*
Εμφανίστηκε online η ημερομηνία κυκλοφορίας του LEGO Horizon Adventures. Ο χρήστης του Reddit foreveryoung1108 εντόπισε μια σελίδα του PlayStation Store η οποία έχει διαγραφεί και αναφέρει πως το παιχνίδι θα λανσαριστεί στις 14 Νοεμβρίου 2024 για PS5, PC και Nintendo Switch. Σε λίγες ώρες η Nintendo θα πραγματοποιήσει ένα Nintendo Direct Partner Showcase, οπότε ίσως υπάρξουν σχετικές πληροφορίες κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Το Lego Horizon Adventures ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του Summer Game Fest τον περασμένο Ιούνιο. Την ανάπτυξή του έχουν αναλάβει η Guerrilla Games της Sony και η Studio Gobo. Πρόκειται για μια διασκεδαστική περιπέτεια, εμπνευσμένη από τον κόσμο του Horizon. Θα υποστηρίζει local και online co-op, επιτρέποντας σε έως δύο παίκτες να ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Aloy, η οποία ηγείται μιας ομάδας ηρώων οι οποίοι έχουν αναλάβει την αποστολή να σώσουν τον κόσμο και να μάθουν τα μυστικά του παρελθόντος της.


Lego Horizon Adventures
byu/foreveryoung1108 inplaystation
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*