Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ίσως μάθαμε πότε θα ξεκινήσει η beta του Call of Duty: Black Ops 6

*
Το Call of Duty: Black Ops 6 είναι το επόμενο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς και ίσως μάθαμε το πότε θα ξεκινήσει η beta. Σύμφωνα με τον dataminer BobNetworkUK, που δημοσίευσε μια εικόνα από διαφημιστικό υλικό του παιχνιδιού όσοι προ- παραγγείλουν θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις μάχες από τις 28 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2024, ενώ στη συνέχεια θα μπουν και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι στις συγκρούσεις. Υποστηρίζεται πως πρώιμη πρόσβαση στη beta θα έχουν και οι συνδρομητές Game Pass Ultimate, PC Game Pass PC και Xbox Game Pass. Επίσης, αναφέρεται πως το multiplayer του επερχόμενου τίτλου θα αποκαλυφθεί στο πλαίσιο ενός ειδικού event, που είναι προγραμματισμένο για τις 28 Αυγούστου.

Το Call of Duty: Black Ops 6 θα λανσαριστεί στις 25 Οκτωβρίου 2024, για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS5, PS4 and PC.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*