Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ίσως κάποιος να μαρτύρησε το πότε έρχεται το νέο Nintendo Direct

*
Το Summer Game Fest μπαίνει και επίσημα στο χρονοντούλαπο και όλοι περιμένουν πλέον το καλοκαιρινό Nintendo Direct. Ουδείς γνωρίζει μέχρι στιγμής πότε αναμένεται, αλλά φαίνεται πως η Innersloth του Among Us ίσως να μαρτύρησε κάτι που δεν ήθελε η Nintendo. Όπως φαίνεται, η παρουσίαση που έχει επιβεβαιώσει ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 18 Ιουνίου. Κάτι τέτοιο αναφέρει η περιγραφή σε ένα σχετικό YouTube video για την επόμενη ενημέρωση του Among Us που ανέβηκε πριν την ώρα του και κατέβηκε αμέσως μετά.



Το video έχει ήδη κατέβει από χρήστες και ανεβαίνει σε διάφορες πλατφόρμες και πολλοί συσχετίζουν αυτήν την εξέλιξη με το επερχόμενο Nintendo Direct, μιας και η Innersloth το έχει αξιοποιήσει πολλάκις στο παρελθόν για τέτοιες ανακοινώσεις. Υπενθυμίζεται, πάντως, πως το καλοκαιρινό Nintendo Direct δεν θα έχει καμία αναφορά στο νεότερο Nintendo Switch (Nintendo Switch 2), όπως έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*