Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insiders υποστηρίζουν πως ετοιμάζεται επίσημος PS3 emulator για το PS5

*
Δύο γνωστοί insiders υποστηρίζουν ότι το PlayStation ετοιμάζει PS3 emulation για το PlayStation 5. Πρόκειται για τον Nick Baker του XboxEra και τον Jeff Grubb, δημοσιογράφο του Giant Bomb.

Πρώτος ο Nick Baker υποστήριξε ότι η Sony δουλεύει σε επιλεκτικό backward compatibility για το PlayStation 3, δίχως να «αποκαλύψει» κάτι περισσότερο. Τη σκυτάλη πήρε ο Grubb, που κατά τη διάρκεια του podcast του είπε: «Είναι κάτι που έχω ακούσει ότι ετοιμάζεται εδώ και καιρό. Νόμιζα ότι θα αποκαλυφθεί νωρίτερα αυτό το έτος, όταν έμαθα περί αυτού για πρώτη φορά, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υλοποιηθεί. Ίσως γίνει».


Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε, με την ελπίδα να ισχύει η λαϊκή ρήση, «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*