Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider: Το Flight Simulator είναι το επόμενο Xbox game που έρχεται στο PlayStation

*
Διανύουμε τις μέρες που θα μάθουμε το επόμενο Xbox game που έρχεται στο PlayStation και σύμφωνα με insider, αυτό θα είναι το Flight Simulator. Οι αναφορές το τελευταίο διάστημα είναι αρκετές σχετικά με το τι έρχεται και πέραν των όσων γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες για το Forza Horizon 5, φαίνεται πως άλλο game θα έρθει στο προσκήνιο.

Η Microsoft αναμένεται να παρουσιάσει στην Gamescom το επόμενο franchise της που θα γίνει multiplatform και σύμφωνα με insider που καταγράφεται με 100% ποσοστό επιτυχίας στις «διαρροές» του, το Flight Simulator θα είναι αυτό. Η σειρά πήρε τα πάνω της ξανά εν μέσω πανδημίας και lockdowns και φαίνεται πως θα δώσει και στους κατόχους PS5 τη δυνατότητα να ταξιδέψουν ψηφιακά σε κάθε άκρη του πλανήτη.


Για να δούμε τι μας περιμένει από μεριάς Xbox στη φετινή Gamescom. Ήδη ετοιμάζουμε βαλίτσες…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*