Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Broken Sword: Shadow of the Templars - Reforged (trailer)

Το Broken Sword: Shadow of the Templars - Reforged θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και PC (Steam), όπως ανακοίνωσε η Revolution Software.

Θα βγείτε στους δρόμους του Παρισιού σε μια από τις πλέον κλασσικές περιπέτειες, με πολλαπλές υποψηφιότητες για βραβεία BAFTA. Ο ατρόμητος Αμερικανός George Stobbart και η αυθάδης δημοσιογράφος Nico Collard μπαίνουν σε μια περιπέτεια που εκτείνεται σε όλο τον κόσμο, εξερευνώντας εξωτικές τοποθεσίες, λύνοντας αρχαία μυστήρια και ανατρέποντας σκοτεινές συνωμοσίες για να ανακαλύψουν τις μυστικές αλήθειες των Ναϊτών Ιπποτών.


Ετοιμαστείτε να ξαναζήσετε την κλασική ιστορία κάτω από νέο πρίσμα με το Broken Sword: Shadow of the Templars – Reforged.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*