Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Warner Bros. Games προχώρησε σε εξαγορά της Player First Games του MultiVersus!

*
Η Warner Bros. Games ανακοίνωσε την εξαγορά της Player First Games, του στούντιο πίσω από το επιτυχημένο free-to-play fighting game MultiVersus. Το ποσό της εξαγοράς δεν έγινε γνωστό και το αμερικανικό στούντιο θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα, με επικεφαλής τους συνιδρυτές του Tony Huynh και Chris White.

Οι δυο τους θα αναφέρονται στον Carlos Barbosa, τον αντιπρόεδρο και επικεφαλής της Warner Bros. Games San Diego, η οποία και ιδρύθηκε το 2019. Ο γνωστός εκδότης σημείωσε πως «έχουμε συνεργαστεί με την Player First Games τα τελευταία χρόνια και αναγνωρίζουμε το ταλέντο και τις δυνατότητές της».


Από την μεριάς του, ο Huynh δήλωσε πως «η ομάδα μας θα γίνει μέλος της Warner Bros. Games και αισθανόμαστε εξαιρετικά. Δουλεύουμε στο να κάμουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία το MultiVersus».

Το MultiVersus κυκλοφορεί τώρα για PC, PS4, PS5, Xbox Series X και Xbox Series S. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*