Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Valve κατέβασε διαφημιστικό video του Steam Deck όπου εμφανιζόταν emulator του Nintendo Switch

*
Πριν λίγες ημέρες, η Valve δημοσίευσε όμως στη συνέχεια διέγραψε σχεδόν άμεσα ένα διαφημιστικό video για το Steam Deck, όπου εμφανιζόταν ένας γνωστός emulator για το Nintendo Switch. Σε αυτό φαινόταν το λογότυπο του emulator, όμως πολύ γρήγορα η εταιρεία αντικατέστησε το εν λόγω video με ένα άλλο.

Το Steam Deck είναι μία ανοιχτή του πλατφόρμα, που επιτρέπει την εύκολη εγκατάασταση emulators. Ναι μεν οι emulators δεν είναι παράνομοι, όμως δεν συνηθίζεταιη προώθησή τους κατά αυτόν τον τρόπο. Μην ξεχνάτε κιόλας πως όταν πρωτοκυκλοφόρησε το Steam Deck, η Nintendo προχώρησε σε πολλές καταγγελίες και ζήτησε να κατέβουν από το YouTube videos που εμφάνιζαν αυτόν το emulator να τρέχει το The Legend of Zelda: Breath of the Wild στη φορητή κονσόλα της Valve.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*