Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Valve απαγόρευσε τα links στις περιγραφές των παιχνιδιών του Steam

*
Οι νέοι κανόνες της Valve δεν επιτρέπουν την ύπαρξη εξωτερικών links στις περιγραφές των παιχνιδιών του Steam. Οι developers χάνουν τη δυνατότητα να προσθέτουν links που παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, όπως σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τη Valve να σημειώνει ότι αυτό καλύπτεται από τα ήδη παρεχόμενα πεδία για links. Επίσης, οι περιγραφές των παιχνιδιών δεν είναι δυνατό να περιλαμβάνουν links για άλλα παιχνίδια του Steam, ή να χρησιμοποιούνται εικόνες που θυμίζουν τις επιλογές του UI του Steam, όπως το πλήκτρο του wishlist.

Οι περιορισμοί θα εφαρμοστούν σε τέσσερα τμήματα κάθε σελίδας, στο 'About the game', στο 'Short description', στο 'Special announcements' και στο 'Awards' και θα τεθούν σε ισχύ στις αρχές Σεπτεμβρίου.


Η Valve υποστηρίζει ότι η αλλαγές έρχονται ως απάντηση στην τάση των developers να χρησιμοποιούν αυτά τα σημεία για να προσθέτουν links τα οποία δεν βοηθάνε τους χρήστες να μαθαίνουν για τα παιχνίδια. Επίσης, αναφέρει ότι τα παραπάνω συνδέονται με τις αλλαγές όσον αφορά τη διαχείριση των demos στο Steam, περιλαμβανομένων των αυτόνομων σελίδων στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η Valve είχε εντοπίσει ότι κάποιοι developers κυκλοφορούσαν 'prologue' games στο Steam, κάτι που προκαλούσε σύγχυση στους παίκτες και απαίτησε από τα studios να αποκτήσουν ξεχωριστό appID. Στο εξής, όσοι επιθυμούν να δημιουργήσουν prologue games μπορούν να το κάνουν μέσω ενός demo appID. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*