Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft φέρνει offline modes σε The Crew 2 και The Crew Motorfest

*
Η Ubisoft αποφάσισε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με τα The Crew videogames και ανακοίνωσε πως φέρνει offline mode στα The Crew Motorfest και The Crew 2. Η εταιρεία είχε κλείσει μέσα στο χρόνο τους servers των The Crew 2 και The Crew Motorfest και μάλιστα αφαίρεσε τους τίτλους από τα ψηφιακά καταστήματα και γενικότερα έκανε αρκετά επικοινωνιακά λάθη με το franchise.

Έτσι, πριν από μερικές ώρες ανέβασε στα social media μια ανακοίνωση που λέει πως ένα offline mode θα προστεθεί The Crew 2 και The Crew Motorfest, εξασφαλίζοντας έτσι μακρόχρονη πρόσβαση και στα δύο games, ενώ έδωσε και υποσχέσεις για νεότερα γύρω από το franchise το επόμενο διάστημα.


Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά και από τις αντιδράσεις χρηστών που άρχισαν να ψάχνονται και νομικά για το θέμα και ξεσηκώθηκαν και οργανωμένα με το “Stop Killing Games” του Ross Scott να συγκεντρώνει μέχρι στιγμής μια βάση 12 εκατομμυρίων gamers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*