Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft επιβεβαίωσε 11 εκατ. παίκτες για το XDefiant μέχρι και σήμερα

*
Ικανοποιημένη φαίνεται να είναι η Ubisoft με την μέχρι τώρα πορεία του XDefiant, καθώς ο Yves Guillemot επιβεβαίωσε πως ο τίτλος έχει συγκεντρώσει πάνω από 11 εκατ. παίκτες μέχρι σήμερα. Μέσω μιας νέας συνέντευξης, ο επικεφαλής της γαλλικής εταιρείας ανακοίνωσε πως υπάρχει ακόμη αρκετή δουλειά να γίνει, αλλά ο αριθμός αυτός επετεύχθη σε αρκετά μικρό χρονικό διάστημα.

Ο ίδιος δηλώνει και σίγουρος πως με τη δουλειά που κάνει η ομάδα ανάπτυξης, ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί περαιτέρω. Πάντως, οι αναφορές που έχουν γίνει λένε πως τα πρώτα 10 εκατομμύρια επετεύχθησαν στην πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, κάτι που σημαίνει πως οι έξτρα νέοι παίκτες που μπήκαν στον τίτλο δεν ήταν αρκετοί.


Όλοι ελπίζουν πως η νέα σεζόν θα φέρει αλλαγές και «φρέσκο» αίμα. Ο Guillemot δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει όριο στο μέλλον του παιχνιδιού. Έχουμε μια εκπληκτική ομάδα που δουλεύει πάνω του, που ακούει στο feedback των παικτών και επικοινωνεί μαζί τους για να το βελτιώνει συνεχώς. Ξεκινήσαμε δυνατά και είμαι ενθουσιασμένος για όσα έρχονται στο μέλλον».

Η πρώτη σεζόν του XDefiant αναμένεται στις 2 Ιουλίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*