Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft ακύρωσε την παρουσίασή της στο Tokyo Game Show 2024

*
H Ubisoft ανακοίνωσε ότι ακύρωσε την προγραμματισμένη παρουσία της στο Tokyo Game Show 2024, μόλις δύο ημέρες πριν ξεκινήσει το event. Σε δελτίο τύπου της Ubisoft Japan αναφέρεται ότι διάφοροι λόγοι συντέλεσαν σε αυτή την απόφαση.

«Λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε ότι λόγω διαφόρων συνθηκών, αποφασίσαμε να ακυρώσουμε τη διαδικτυακή μας συμμετοχή στο Tokyo Game Show 2024 που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 3:00 μ.μ. στις 26 Σεπτεμβρίου», αναφέρει η δήλωση.


«Ζητούμε συγγνώμη για την αργοπορημένη ειδοποίηση. Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από όλους όσους ανυπομονούσαν για την παρουσίαση».

Η Ubisoft λέει επίσης ότι το giveaway campaign θα συνεχιστεί, παρά το γεγονός ότι ακυρώθηκε η παρουσίαση.

Τα παραπάνω έρχονται σε μια εποχή που μεταξύ άλλων, η Ubisoft έχει δεχτεί κριτική για το Assassin’s Creed Shadows, το οποίο διαδραματίζεται στην Ιαπωνία και είναι προγραμματισμένο να λανσαριστεί τον Νοέμβριο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*