Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Toys for Bob ακύρωσε το Crash Bandicoot 5, σύμφωνα με πρώην developer της

*
Ένας πρώην υπάλληλος της Toys For Bob υποστηρίζει ότι το studio ακύρωσε το πέμπτο παιχνίδι της σειράς Crash Bandicoot. Πρόκειται για τον concept artist Nicholas Kole, ο οποίος προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη μέσω μιας ανάρτησης στο X το περασμένο Σαββατοκύριακο, στην οποία αναφέρει ότι ένα άλλο project με την ονομασία ‘Project Dragon’, στο οποίο είχε εργαστεί, ακυρώθηκε. Απαντώντας σε ερώτηση των fans, που υπέθεταν ότι αφορά ένα άλλο παιχνίδι
Spyro, λόγω της κωδικής του ονομασία, είπε ότι έχει να κάνει με μια έκδοση του Crash 5.

«Δεν πρόκειται για το Spyro, αλλά μια μέρα φίλοι μου θα ακούσετε για το Crash 5 που δεν υλοποιήθηκε και θα ραγίσουν οι καρδίες σας», έγραψε.


Σε μια άλλη απάντησή του, ο Kole υποστήριξε πως το Project Dragon και το Crash 5 ήταν δύο τελείως διαφορετικά projects που ακυρώθηκαν και την ευθύνη της ανάπτυξής τους είχαν διαφορετικά studios.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*