Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Team Asano μετανιώνει για την πρώιμη ανακοίνωση του Dragon Quest 3 HD-2D Remake

*
Το studio που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του Dragon Quest 3 HD-2D Remake δηλώνει ότι μετανιώνει για την πρόωρη αποκάλυψη του παιχνιδιού. Ο τίτλος παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του πρόσφατου Nintendo Direct και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου 2024. Είχε ανακοινωθεί τον Μάιο του 2021, μαζί με άλλα τέσσερα παιχνίδια της σειράς Dragon Quest. Από τότε δεν είχαμε δει κάτι, γεγονός που οδήγησε κάποιους στην πεποίθηση ότι ο τίτλος είχε μπει στο ράφι. Μέχρι που τον περασμένο μήνα εμφανίστηκε ένα teaser, που έκανε λόγο για νέες πληροφορίες το επόμενο διάστημα.

“Μας είπαν πως έχει περάσει πολύς χρόνος από τη στιγμή που ανακοινώσαμε την έναρξη της ανάπτυξης, όμως αυτό δεν είναι ασυνήθιστο, καθώς όλοι οι τίτλοι μας είχαν έναν κύκλο ανάπτυξης 3- 4 ετών”, αναφέρει η ανάρτηση της Team Asano στο X.


“Όμως η (αρχική) ανακοίνωση έγινε πολύ νωρίς σε σύγκριση με άλλες. Οπότε σας ευχαριστούμε πολύ για την αναμονή”. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*