Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Take-Two θέλει να φέρει τα μεγαλύτερα IPs της στα κινητά

*
Δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση εξαγοράς της Zynga, η Take-Two ψάχνεται ακόμη με τα κινητά και την μεταφορά γνωστών IPs της εκεί. Το deal που έφτασε τα 12,7 δισεκατομμύρια δολάρια και οι ομάδες των FarmVille και Words With Friends έχουν έρθει πιο κοντά με αυτές των GTA, Borderlands, NBA 2K και BioShock.

Πρόσφατα, στο TD Cowen Conference, ο CEO της Take-Two Strauss Zelnick ρωτήθηκε για το αν έχει γίνει πρόοδος στη μεταφορά τίτλων της εταιρείας προς τα κινητά και απάντησε πως «υπάρχουν προοπτικές για συνεργασίες που θα φέρουν έσοδα, αλλά δεν είναι κάτι που θα φέρει σίγουρη επιτυχία, ακόμη και αν βασιστεί σε ένα πολύ γνωστό IP. Ρωτάνε άνθρωποι γιατί δεν κάνουμε κάτι σαν το Call of Duty Mobile, αλλά η απάντηση είναι πως το Call of Duty είναι κάτι εντελώς διαφορετικό που δεν συγκρίνεται με τα δικά μας προϊόντα».


Το Call of Duty Mobile κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2019 και κατέβηκε πάνω από 650 εκατομμύρια φορές μέχρι και τον Μάιο του 2022. Ο Zelnick συμπλήρωσε λέγοντας πως «θα ήθελα πολύ να ανακοινώσω ένα πετυχημένο IP μας να έρχεται στα κινητά. Είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρουμε και με τη βοήθεια της Zynga». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*