Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sumo Digital βγάζει εκτός πρίζας τους servers του Hood: Outlaws & Legends

*
Η Sumo Digital ανακοίνωσε το τέλος εποχής του Hood: Outlaws & Legends, οι servers του οποίου θα κλείσουν οριστικά στις 18 Φεβρουαρίου 2025. Μετά από αυτή την ημερομηνία, οποιαδήποτε έκδοση του παιχνιδιού, τα DLCs και το περιεχόμενο του Battle Pass δεν θα είναι πλέον προσβάσιμα.

Η αρχή της «πορείας» θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου, όταν ο τίτλος σταματήσει να πωλείται σε φυσική ή ψηφιακή μορφή και θα αποζημιωθούν όλοι όσοι το αγόρασαν από τις 10 Σεπτεμβρίου και μετά.


«Αυτή ήταν μια δύσκολη αλλά απαραίτητη απόφαση και καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να είναι απογοητευτική. Οι ομάδες του Hood σας ευχαριστούν θερμά για την υποστήριξη και την αφοσίωσή σας σε όλη αυτή την απίστευτη περιπέτεια. Αγαπήσαμε κάθε κομμάτι της και ελπίζουμε οι αναμνήσεις σας από το Hood: Outlaws & Legends να είναι τόσο πολύτιμες όσο και οι δικές μας», αναφέρει η σχετική δήλωση της ομάδα ανάπτυξης. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*