Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η streamer Perri κατάφερε να παίξει και το Palworld με μια συσκευή απεικόνισης εγκεφάλου, μετά την αξέχαστη νίκη της απέναντι στην Malenia του Elden Ring (video)

*
Η παίκτρια του Elden Ring που κατάφερε να τερματίσει το παιχνίδι με τη χρήση των…. εγκεφαλικών της κυττάρων χρησιμοποιεί ξανά το ταλέντο της στον κόσμο του Palworld με το “πιο ολοκληρωμένο χειριστήριο”.

Πέρυσι, η streamer Perrikaryal, γνωστή και ως Perri, μας εντυπωσίασε αρκετές φορές μιας και βρήκε τρόπο να παίξει Elden Ring χρησιμοποιώντας μόνο το μυαλό της (ναι, νίκησε και την Malenia) και συνέχισε με παιχνίδια όπως το Halo, το Valorant και τώρα με το Palworld. Σύμφωνα με την ίδια, η συγκέντρωση είναι το πάν κάτι το οποίο επιβεβαιώνει η ανάρτησή της στο Twitter “Mind control Palworld”.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Perri είναι ουσιαστικά μια συσκευή απεικόνισης εγκεφάλου (Electroencephalogram EEG) η οποία παρακολουθεί την εγκεφαλική δραστηριότητα ενώ παίζετε παιχνίδια και ανταποκρίνεται ενεργοποιώντας το πλήκτρο με το οποίο συνδέεται η κάθε κίνηση. Η παίκτρια δημιουργεί συγκεκριμένες εικόνες στο μυαλό της και το παιχνίδι αντιδρά αναλόγως με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να χρησιμοποιήσει καθόλου τα χέρια της.

Αυτή τη φορά όμως, η Perri κατάφερε να δημιουργήσει τέσσερις νοητικές εντολές τις οποίες τις θεωρεί ως το “καλύτερο χειριστήριο που επινοήθηκε ποτέ” μιας και της επιτρέπουν να αλληλεπιδρά με αντικείμενα, να αλλάζει όπλα και να εκτοξεύει σφαίρες, χωρίς να ακουμπά το χειριστήριο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*