Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Η στρατηγική του multiplatform θα συνεχιστεί», διαβεβαιώνει ο Phil Spencer

*
Όπως ήταν πολύ λογικό, στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο IGN ο Phil Spencer, κάποια στιγμή η κουβέντα ήρθε στη στρατηγική της εταιρείας όσον αφορά το multiplatform, επιβεβαιώνοντας ότι στο μέλλον θα υπάρξουν και άλλες, παρόμοιες κινήσεις. Πριν λίγο, είχε επιβεβαιωθεί η κυκλοφορία του Doom: The Dark Ages σε PlayStation 5, PC, Xbox Series X και Xbox Series S, με τον Spencer να διαβεβαιώνει πως η στρατηγική του multiplatform ήρθε για να μείνει.

«Θα δείτε πιο πολλά από τα παιχνίδια μας σε περισσότερες πλατφόρμες. Και το βλέπουμε αυτό ως πλεονέκτημα για τα franchises που δημιουργούμε. Και το βλέπουμε από τους παίκτες, που αγαπάνε το να μπορούνε να παίξουν».


Για το Doom: The Dark Ages ο Spencer υπογραμμίζει πως η απόφαση να έρθει και στο PS5 προήλθε από την id Software.

«Το Doom είναι σίγουρα ένα από εκείνα τα franchises που έχουν ιστορία σε πολλές πλατφόρμες. Είναι ένα franchise που πιστεύω όλοι αξίζει να παίξουν».

«Όταν ήμουν σε μια συνάντηση με τον Marty [Stratton, studio director της id Software] πριν μερικά χρόνια, ρώτησα τον Marty τι ήθελε και μου είπε ότι επιθυμούσε να το πουλήσει σε όλες τις πλατφόρμες», τόσο απλό. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*