Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Square Enix επιβεβαίωσε την ακύρωση πολλαπλών projects που δεν είχαν ανακοινωθεί

*
Η Square Enix επιβεβαίωσε πως ακύρωσε μια σειρά από projects τα οποία δεν είχαν ανακοινωθεί, καθώς δεν ταίριαζαν με τη νέα στρατηγική της. Όπως αναφέρει η εταιρεία, τα έσοδά της ήταν μειωμένα κατά περίπου 70% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, εν μέρει λόγω των απωλειών ύψους περίπου $141 εκ. που συνεπάγεται η ακύρωση αυτών των projects. Όλα αυτά δεν ήταν εναρμονισμένα με το νέο, τριετές πλάνος της εταιρείας και ειδικότερα με τη νέα της προσέγγιση όσον αφορά την ανάπτυξη HD games και κυρίως με το γεγονός ότι θα ακολουθήσει πολιτική multiplatform.

"Η μελέτη σκοπιμότητας και η αξιολόγηση κάθε project ξεχωριστά, έδειξαν ότι αυτές οι συγκεκριμένες προσπάθειες δεν είναι συμβατές με την αναθεωρημένη προσέγγιση του ομίλου για την ανάπτυξη παιχνιδιών HD, η οποία αντανακλά στόχους όπως η ανάπτυξη πολλαπλές πλατφόρμες και η ενίσχυση των δυνατοτήτων εσωτερικής ανάπτυξης", λέει η Square Enix. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*