Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony προσπάθησε να κάνει το Crimson Desert αποκλειστικότητα του PS5

*
Το Crimson Desert δεν θα είναι αποκλειστικότητα του PlayStation 5, παρά το γεγονός ότι η Sony προσπάθησε να το επιτύχει. Σύμφωνα με πληροφορίες από μια συνάντηση επενδυτών τον Σεπτέμβριο, αποκαλύφθηκε ότι η Sony προσπάθησε να πείσει την Pearl Abyss να φέρει το παιχνίδι δράσης και περιπέτειας αποκλειστικά στο PS5. Με βάση συμφωνία, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, η Sony θα απαιτούσε να μην κυκλοφορήσει το Crimson Desert στο Xbox για «ορισμένο χρονικό διάστημα». Ωστόσο, η Pearl Abyss είπε ότι αποφάσισε να κυκλοφορήσει η ίδια το παιχνίδι, μια και έτσι θα είχε περισσότερα κέρδη.

Εκτός από την προσπάθεια να φέρει το παιχνίδι αποκλειστικά στο PS5, η Sony φέρεται να είχε σε μεγάλη εκτίμηση το Crimson Desert στο σύνολό του. Όσον αφορά την ιστορία και την ατμόσφαιρά του, το σύγκρινε με το επιτυχημένο Ghost of Tsushima.


Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν επιβεβαιωθεί οριστικά οι πλατφόρμες, αυτά τα νέα σχεδόν εγγυώνται ότι το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε PS5, Xbox και PC κατά το λανσάρισμά του. Επίσης, δεν υπάρχει ακόμη καθορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το παιχνίδι αναμένεται να λανσαριστεί το δεύτερο τρίμηνο του 2025. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*