Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Η Sony έφερε πειθαρχία στη Bungie», δηλώνει ο πρώην επικεφαλής νομικός του studio

*
Ο πρώην επικεφαλής του νομικού τμήματος της Bungie, Don McGowan, δηλώνει πως ήταν καλό που η Sony «επιβάλει μιας μορφής πειθαρχία» στην ομάδα ανάπτυξης του Destiny 2 και βοηθάει τη διοίκηση να διαχειριστεί το παιχνίδι ως μια επιχείρηση.

«Για να είμαι ξεκάθαρος: δεν μιλάω για απολύσεις, μιλάω για τον εξαναγκασμό να βάλουν το κεφάλι κάτω και να επικεντρωθούν σε πράγματα όπως: εφαρμογή μιας μεθόδου απόκτησης νέων παικτών· όχι απλώς να δημιουργήσουν ένα fan service για τους fans στο Bungie C-suite και τρέχουν το παιχνίδι σαν μια επιχείρηση», δήλωσε ο McGowan στο LinkedIn.


"Ωραία. Έχω ακόμα φίλους σε αυτό το περιβάλλον και θα ήθελα να κρατήσουν τις δουλειές τους".

«Αυτό είναι το μέλλον που πίστευα ότι η εταιρεία θα έπρεπε να ακολουθήσει μετά την εξαγορά της Sony: ένα στούντιο, όχι μια «ανεξάρτητη εταιρεία»», πρόσθεσε ο McGowan.

«Αλλά υπήρχαν πολλοί εγωισμοί για τους οποίους ήταν σημαντικό να προσποιούνται ότι «τίποτα δεν θα άλλαζε». Θυμάμαι που καθόμουν εκεί κατά τη διάρκεια της συμφωνίας λέγοντας, «νομίζεις ότι η Sony το περιγράφει αυτό καθώς πληρώνει 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια ως το δικαίωμα να μην έχει καμία συμβολή σε αυτό που κάνει η Bungie;» Αυτό ακριβώς σκέφτηκαν πολλοί».

«Υποθέτω ότι τους δόθηκε η αφορμή να καταλάβουν ότι τα πράγματα δεν λειτουργούν έτσι». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*