Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony δημιούργησε adapter για τη σύνδεση του PSVR 2 με PC

*
Οι κάτοχοι του PlayStation VR2 headset βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στη συνεργασία της συσκευής εικονοκής πραγματικότητας με υπολογιστές. Σύμφωνα με τον fan του VR, Brad Lynch, η Sony έχει αναπτύξει ένα adapter για το PSVR 2, που θα προσφέρει στη συσκευή τη δυνατότητα να δουλεύει απροβλημάτιστα όταν συνδέεται σε PC. Τον Φεβρουάριο η Sony είχε αποκαλύψει ότι ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει τη συνεργασία του PSVR 2 με PC, με την υπόσχεση να το πραγματοποιήσει εντός του 2024.

Η πιστοποίηση κατατέθηκε στις 27 Μαΐου 2024 στην αρμόδια ρυθμιστική αρχή της Νότιας Κορέας και όπως φαίνεται η Sony θα είναι πιστή στο ραντεβού της με το κοινό. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή κάποια άλλη λεπτομέρεια.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*