Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony αποκαλεί κατώτερο τον ανταγωνισμό σε αιτήσεις της για πατέντες

*
Ένας ειδικός σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας αποκάλεσε τη συμπεριφορά Sony "παιδική" και "αντιεπαγγελματική" επειδή αναφέρεται σε ανταγωνιστές κατασκευαστές κονσολών ως "κατώτερους" σε αιτήσεις για κατοχύρωση πατεντών. Πρόκειται για τον Florian Mueller που επικρίνει την κατασκευάστρια του PlayStation στην τελευταία ανάρτησή του στο blog του, Foss Patents.

Με αφορμή ένα άρθρο του GameRant που σημειώνει ότι η Sony είχε πρόσφατα δημοσιεύσει μια αίτηση για κατοχύρωση πατέντας για ένα γενικής χρήσης χειριστήριο, όπου γίνεται αναφορά σε προϊόντα εκτός PlayStation ως "κατώτερα", ο Mueller δηλώνει ότι όχι μόνο αυτό είναι "ανόητο" από πλευράς της Sony αλλά και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Η αίτηση της Sony λέει ότι το χειριστήριο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε "έναν προσωπικό υπολογιστή, ένα σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας (π.χ. Sony PlayStation 2 ή Sony PlayStation 3 ή Sony PlayStation 4), μια φορητή συσκευή για video games (π.χ. Sony PSP ή Sony Vita) ή σύστημα ψυχαγωγίας ενός διαφορετικού, μολονότι κατώτερου κατασκευαστή".




Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να διαβάσετε ολόκληρη την ανάρτηση του Mueller, που σημειώνει ότι υπάρχουν δεκάδες περιστατικά από το 2011 και μετά.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*