Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η SEGA επιβεβαίωσε την αλλαγή χαρακτήρα στο νέο Crazy Taxi videogame που ετοιμάζει (video)

*
Η SEGA δημοσίευσε ένα νέο video για το επερχόμενο Crazy Taxi videogame που ετοιμάζει, μαρτυρώντας ταυτόχρονα και την αλλαγή του χαρακτήρα του. Το παιχνίδι θα αλλάξει από single player εμπειρία σε ένα online multiplayer game σε ένα ανοιχτό κόσμο. Το νέο video έχει διάρκεια 7 λεπτά και δείχνει ένα μέρος της δράσης του σε μία σειρά από modes και μέσα από διάφορα οχήματα που δείχνουν και τη ροή της δράσης που έχει βελτιωθεί.

Η ομάδα ανάπτυξης ανέφερε το πως και πόσο δυσκολεύτηκε στο ν α κάνει αυτή τη μετάβαση και να ενσωματώσει τα στοιχεία το live-service multiplayer μοντέλου, αλλά σημείωσε και το πόσο καλή πρόοδο έχει κάνει στο ζήτημα. Η Sapporo Studio της SEGA μίλησε ακόμη για το μέγεθος της πόλης και την ελευθερία που θα έχει ο παίκτης να κινηθεί όπου θελήσει, όποτε το θελήσει. Μπορείτε να δείτε το video στη συνέχεια του άρθρου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*