Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Σαουδική Αραβία θα φιλοξενήσει για 12 χρόνια τους Ολυμπιακούς Αγώνες eSports

*
Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ), ανακοίνωσε πως υπόγραψε συμφωνία 12 ετών για την φιλοξενία των Ολυμπιακών Αγώνων Esports από τη Σαουδική Αραβία. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την πραγματοποίηση τακτικών διοργανώσεων, με την πρώτη να πραγματοποιείται εντός του 2025.

Η Σαουδική Αραβία έχει επενδύσει πολλά στα eSports και πιο πρόσφατα πραγματοποιήθηκε το Esports World Cup στο Riyadh.


«Είμαστε πολύ τυχεροί που μπορούμε να συνεργαστούμε με την NOC της Σαουδικής Αραβίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Esports, επειδή διαθέτει μεγάλη –αν όχι μοναδική– τεχνογνωσία στον τομέα των esports με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς της. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Esports θα ωφεληθούν πολύ από αυτή την εμπειρία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΟΕ Thomas Bach.

«Συνεργαζόμενοι με την NOC της Σαουδικής Αραβίας έχουμε επίσης εξασφαλίσει ότι γίνονται σεβαστές οι Ολυμπιακές αξίες, ιδίως όσον αφορά τους τίτλους των παιχνιδιών στο πρόγραμμα, την προώθηση της ισότητας των φύλων και τη δέσμευση με το νεανικό κοινό, το οποίο αγαπάει τα esports». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*