Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Riot Games προχωράει σε δεύτερο κύκλο απολύσεων για φέτος

*
Οι απολύσεις δεν σταματούν για τη βιομηχανία και αυτή τη φορά οι αναφορές έρχονται από την Riot Games. Η εταιρεία ανακοίνωσε δεύτερο κύκλο απολύσεων για την ομάδα του League of Legends και συγκεκριμένα όσους εργάζονταν στα επόμενα στάδια του τίτλου. Ο Marc Merrill, συνιδρυτής της εταιρείας, επιβεβαίωσε τις εξελίξεις, αναφέροντας ωστόσο ότι δεν έγιναν για να εξοικονομηθούν χρήματα, αλλά για να βεβαιωθεί η εταιρεία ότι το League of Legends θα συνεχίσει να υφίσταται και να μεγαλώνει για άλλα 15 χρόνια τουλάχιστον».

Είναι γεγονός πως το παιχνίδι είδε φέτος μεγάλη μείωση στους μηνιαίους παίκτες του και αυτό φαίνεται πως έχει χτυπήσει κάποια καμπανάκια στο εσωτερικό της ομάδας. Η πορεία της τηλεοπτικής σειράς Arcane στο Netflix έφερε κάποιο νέο κόσμο, αλλά αυτός μάλλον δεν ήταν αρκετός για να ανατρέψει την κατάσταση. Προς το παρόν ουδείς γνωρίζει πόσα άτομα έχουν απολυθεί και οι πρώτες αναφορές μιλούν για 32 εργαζομένους.




Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα μέσα στο 2024, η Riot Games είχε απολύσει άλλους 530 υπαλλήλους της. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*