Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Riot Games ακύρωσε fighting game στο στιλ του Super Smash Bros.

*
Η αγορά των fighting games είναι αρκετά δύσκολη και φαίνεται πως η Riot Games απέσυρε τα πλάνα της να βγάλει ένα fighting game στα πρότυπα του Super Smash Bros. και με την κωδική ονομασία Pool Party. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Mikhail Klimentov, το game θα λάμβανε χώρα στον κόσμο του League of Legends και σχεδόν 70-80 developers το ετοίμαζαν μέχρι που έλαβαν εντολή για ακύρωση του project.

Οι επικεφαλής της Riot Games φαίνεται πως δεν πίστευαν πλέον το όραμα δημιουργίας ενός… αντιπάλου για το Super Smash Bros. και σε αυτό συνέβαλε και η μέτρια πορεία του free-to-play crossover fighter MultiVersus. To Pool Party αναμενόταν ως ένα hardcore fighting game με στοιχεία party game και κλάσικούς μηχανισμούς. Οι μισοί εμπλεκόμενοι developers ενημερώθηκαν πως μπορούν να αλλάξουν project εντός του studio, ενώ στους άλλους προτάθηκε μόνιμη συνεργασία σε εσωτερική θέση.


Το άλλο League of Legends fighting game που ξέραμε ως Project L και μετονομάστηκε σε 2XKO παραμένει στο πλάνο με στόχο κυκλοφορίας το 2025 σε PC, PS5 και Xbox Series X/S. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*