Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η προσθήκη παιχνιδιών της Activision στο Xbox Game Pass ίσως ξεκινήσει σύντομα

*
Κάποια στιγμή θα ξεκινήσει η προσθήκη των παιχνιδιών της Activision στο Xbox Game Pass και ίσως έχουμε ήδη τις πρώτες ενδείξεις. Ο πρώτος «ισχυρισμός» ήρθε από τον χρήστη των eXputer forums, eXtas1s- που έχει πέσει μέσα σε αρκετά από όσα έχει πει στο παρελθόν- και με αυτή συμφώνησε ο Jez Corden του WindowsCentral. Λέγεται λοιπόν ότι το remake των Tony Hawk 1+2 και το Spyro Reignited Triology θα έρθουν σύντομα στον κατάλογο της υπηρεσίας. Επίσης, όπως υποστηρίζει ο Corden, η στρατηγική της Microsoft δεν περιλαμβάνει την κυκλοφορία όλου του καταλόγου των παλαιότερων παιχνιδιών της Actvision στο Xbox Game Pass με μιας.

Επιπλέον, οι fans αναμένουν το Crash Bandicoot N.Sane Trilogy που κατά πάσα πιθανότητα θα προστεθεί τον Αύγουστο και το ερώτημα πολλών είναι το τι θα γίνει με τη σειρά Call of Duty. Βεβαίως, ήδη έχει επιβεβαιωθεί ότι το Call of Duty: Black Ops 6 θα προστεθεί στο Game Pass την ημέρα που θα λανσαριστεί. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*