Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η προσπάθεια της Apple να φέρει AAA games σε iPhone και iPad μάλλον δεν αποδίδει τα αναμενόμενα

*
Φαίνεται ότι η προσπάθεια της Apple να φέρει ΑΑΑ console games σε συσκευές iPhone και iPad δεν είχε καλό ξεκίνημα. Σύμφωνα με ανάλυση του Mobilegamer.biz, η οποία βασίζεται σε εκτιμήσεις της Appfigures, τα ports των Resident Evil 4, Resident Evil Village, Death Stranding και Assassin’s Creed Mirage δεν έχουν πουλήσει και τόσο καλά, παρά τις προσπάθειες της Apple εδώ και αρκετούς μήνες. Τα παιχνίδια είναι playable σε high-end συσκευές iPhone και iPad, κάτι που σημαίνει ότι οι δυνητικοί αγοραστές τους είναι πολύ λιγότεροι από τη συνολική βάση χρηστών των iPhone.

Με βάση τις εκτιμήσεις της Appfigures το Assassin’s Creed Mirage έχει περίπου 123.000 downloads, αλλά έσοδα μόλις $138.000. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να το κατεβάσουν δωρεάν και στη συνέχεια να το «ξεκλειδώσουν», πληρώνοντας $49,99 και με βάση απλούς υπολογισμούς, λιγότεροι από 3.000 παίκτες το έχουν αγοράσει. Επίσης, σχεδόν 7.000 χρήστες του iOS έχουν πληρώσει για το Resident Evil 4, 5.750 για το Resident Evil Village και 10.600 για το Death Stranding.


Το Mobilegamer.biz παραθέτει στοιχεία και από την Appmagic, με το Resident Evil 4 να εκτιμάται πως έχει πουλήσει 15.000 κόπιες, το Village 34.000, το Assassin’s Creed Mirage 5.750 και το Death Stranding κοντά στις 23.000. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*