Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η πλοκή στο Dragon Age: The Veilguard θα επικεντρώνεται στην συνεργασία μεταξύ των φατριών

Ένα από τα πιο άβολα πράγματα που θα μπορούσε να συναντήσει κανείς στο Dragon Age: Inquisition ήταν η διαδικασία της συλλογής των Shards, με σκοπό να τα ανταλλάξετε στο War Table. Οι λάτρεις του παιχνιδιού θα χαρείτε να μάθετε πως αυτό δεν θα συνεχιστεί στο επερχόμενο sequel της BioWare.

Στο Dragon Age: The Veilguard, το gameplay επικεντρώνεται στον κύριο κορμό της ιστορίας και στις διάφορες φατρίες, τις οποίες θα προσπαθήσετε να πάρετε με το μέρος σας. Ο creative director του παιχνιδιού, John Epler, δήλωσε πως “σκοπός στο The Veilguard είναι η συνένωση με τις υπόλοιπες φατρίες, κανείς δεν θα μπορέσει να σώσει μόνος του τον κόσμο”.


Όπως και σε άλλους τίτλους της σειράς, μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τις υπόλοιπες παρατάξεις και να καταλήξετε σε μία από αυτές. Αρκετές από αυτές είναι γνωστές στους fans της σειράς, μεταξύ αυτών οι Gray Wardens και οι Antivan Crows.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*