Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Pixel Perfect Dude ανακοίνωσε το #DRIVE Rally για κονσόλες και PC (trailer)

H Pixel Perfect Dude ανακοίνωσε το #DRIVE Rally για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Steam, Epic Games Store, GOG) και Mac. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Όπως αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης, το #DRIVE Rally δεν πετυχαίνει μόνο στο να μεταφέρει την αύρα των 90s. Φέρνει και νέες γενιές οδηγών να δοκιμάσουν τα κλασσικά αυτά αμάξια. Είτε είστε βετεράνοι των χωματόδρομων είτε ένας αρχάριος, το παιχνίδι σας επιτρέπει να αναδιαμορφώσεται την έννοια της ταχύτητας. Το παιχνίδι περιλαμβάνει Arcade Mechanics που είναι αρκετά απλά αλλά παράλληλα δύσκολα και απαιτητικά. Το handling system είναι σχεδιασμένο να φέρει πίσω την χαρά στα racing games. Τέλος, θα περιλαμβάνει αρκετά retro στοιχεία που θα κάνουν το κάθε λάτρη των αυτοκινήτων να νοσταλγήσει.


Δείτε παρακάτω το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση του παιχνιδιού:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*