Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η οικογένεια Guillemot και η Tencent εξετάζουν την εξαγορά της Ubisoft

*
Η οικογένεια Guillemot που ίδρυσε τη Ubisoft και έχει το 14% των μετοχών της εταιρείας, σε συνεργασία με την Tencent που κατέχει το 9,99%, έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με συμβούλους προκειμένου να σταθεροποιήσουν τον εκδότη και να δώσουν ώθηση στην αξία του, αφότου η τιμή των μετοχών του μειώθηκε στο μισό από τις αρχές του 2024. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι αυτό της εξαγοράς, προκειμένου η Ubisoft να γίνει ιδιωτική εταιρεία. Ορισμένοι μικροεπενδυτές όπως η AJ Invest πιέζουν τη Ubisoft είτε να ιδιωτικοποιηθεί ή να βγει στο σφυρί.

Λέγεται ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει όντως μια τέτοια κίνηση. Αναφέρεται επίσης ότι εξετάζονται και άλλες εναλλακτικές.


Σημειώνεται ότι η παραπάνω πληροφορία από μόνη της ήταν αρκετή για να οδηγήσει τη μετοχή της Ubisoft σε αύξηση περίπου 30%. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*