Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nvidia ανακοίνωσε το Project G-Assist, ένα app που προσφέρει βοήθεια στα games (video)

*
Η Nvidia δούλεψε το τελευταίο διάστημα και παρουσίασε πρόσφατα το Project G-Assist, ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης που σχεδιάστηκε για να προσφέρει βοήθεια στα games. Το concept ξεκίνησε ως Πρωταπριλιάτικο αστείο και κατέληξε σε ένα κανονικό σχέδιο και λαμβάνει εντολές μέσω φωνής και κειμένου από τους παίκτες, μαζί με στοιχεία που βρίσκονται στην οθόνη του παίκτη από ένα game.

Στη συνέχεια χρησιμοποιεί κάποιους αλγόριθμους και προσφέρει βοήθεια στον gamer ακριβώς στο σημείο που έχει φτάσει (και πιθανότατα έχει κολλήσει) τόσο μέσω κειμένου όσο και μέσω φωνής. Η Nvidia συνεργάστηκε με το Studio Wildcard για να παρουσιάσει ένα demo του μηχανισμού της μέσω του ARK: Survival Ascended και επί της ουσίας έχουμε κάτι σαν ένα ChatGPT για τα videogames.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*