Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo ανταποκρίνεται στην αύξηση της τιμής του PlayStation 5

*
Μετά τη Microsoft ήρθε και η ώρα της Nintendo να ανταποκριθεί στην πρωτοφανή κίνηση της Sony που αύξησε την τιμή του PlayStation 5 στις περισσότερες αγορές του πλανήτη. Η ιαπωνική εταιρεία απέστειλε μια επίσημη δήλωση στο Eurogamer, σημειώνοντας πως δεν σκοπεύει να αλλάξει την τιμή του hardware της – δηλαδή του Nintendo Switch. Αυτό σημαίνει πως δεν αναμένεται αύξηση, αλλά ούτε και μείωση της τιμής της κονσόλας της. Τουλάχιστον - φυσικά - για το εγγύς μέλλον.

Αναφέρθηκε φυσικά στο φλέγον παγκόσμιο ζήτημα του πληθωρισμού, λέγοντας πως οι μελλοντικές στρατηγικές κοστολόγησης των προϊόντων της θα καθοριστούν ύστερα από προσεκτικές και συνεχείς συσκέψεις.

Θυμίζουμε ότι η Sony ανακοίνωσε πως η προτεινόμενη τιμή πώλησης του PlayStation 5 ανέρχεται πλέον ως εξής:
PlayStation 5 (με disc drive) – 550€
PlayStation 5 (digital) – 450€


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • vorlon68
    • Τι σχέση έχει PS5 με Nintendo switch...... Αν η Sony αναφερόταν στο PS4 τοτε ας πεταγόταν σαν την π@@@@α η Nintento......

*