Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Midnight Society έκοψε τις σχέσεις με τον Dr Disrespect μετά τις κατηγορίες για αποστολή μηνυμάτων σε ανήλικο

*
Η Midnight Society, το studio του οποίου συνιδρυτής είναι ο Guy ‘Dr Disrespect’ Beahm, ανακοίνωσε πως σταμάτησε να έχει σχέσεις με τον streamer, μετά τις κατηγορίες εναντίον του ότι έστελνε μηνύματα σε ανήλικο. Ο Beahm το αρνήθηκε και μετά την ολοκλήρωση του πιο πρόσφατου live stream του τη Δευτέρα, άφησε να εννοηθεί ότι θα απέχει για ένα διάστημα από το streaming.

Η Midnight Society ανακοίνωσε την είδηση την Παρασκευή, λέγοντας πως υποθέτει ότι ο Dr Disrespect είναι αθώος και ότι έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους, προκειμένου να παραμείνει στις αρχές που χαρακτηρίζουν την ίδια και το προσωπικό της.

Για τον λόγο αυτό διέκοψε τη συνεργασία της με τον Beahm.

Πρώην υπάλληλος του Twitch, δήλωσε στο The Verge, υπό καθεστώς ανωνυμίας, ότι ο Beahm είχε χρησιμοποιήσει την (πλέον εκτός λειτουργίας) εφαρμογή μηνυμάτων Whispers του Twitch για να στείλει μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε ανήλικο, κλείνοντας ραντεβού για την TwitchCon.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*