Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft φλέρταρε με την ιδέα να εξαγοράσει τη Square Enix

*
Η Microsoft σκεφτόταν να καταθέσει πρόταση για την εξαγορά της Square Enix, δημιουργού της σειράς Final Fantasy. Η ιδέα κυκλοφόρησε μεταξύ των κορυφαίων στελεχών του Xbox το 2019, προτού η Square Enix πουλήσει τα Western Studios της και πριν η Microsoft εμπλακεί στην τρέχουσα απόπειρα εξαγοράς της Activision Blizzard, έναντι $68,7 δισ. Τα έγγραφα που αποκαλύπτουν το ενδιαφέρον της Microsoft για την εξαγορά της Square Enix εμφανίστηκαν στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης της πρώτης με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των Η.Π.Α.

H ιδέα της Microsoft να αγοράσει την Square Enix βασίστηκε στο δέλεαρ της ιδιοκτησίας των Final Fantasy, Dragon Quest και Kingdom Hearts, που θα βοηθούσαν την επέκταση του Xbox στην αγορά της Ιαπωνίας. Η Microsoft σχεδίαζε να κυκλοφορήσει τα ως τότε ανακοινωθέντα παιχνίδια της Square Enix σε "όλες τις σχετικές πλατφόρμες", με "όλες τους μελλοντικούς τίτλους της Square Enix" να προστίθενται στο Xbox Game Pass.


Τα μελλοντικά παιχνίδια Square Enix θα προτείνονταν στο Project Scarlett», που ήταν η κωδική ονομασία των Xbox Series X/S. Η Microsoft κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο θα έβλαπτε ως ένα βαθμό τις πωλήσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*