Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft αποκάλυψε την τεχνολογία Automatic Super Resolution

*
Η Microsoft αποκάλυψε την τεχνολογία Automatic Super Resolution, που χρησιμοποιεί την ισχύ των μοντέρνων NPUs για να βελτιώσει την ποιότητα των γραφικών. Δεν βασίζεται σε κάρτες γραφικών αλλά σε τεχνολογίες AI που ενσωματώνονται σε επεξεργαστές όπως ο Snapdragon X Elite της Qualcomm. Η λειτουργία αυτή θα συνοδεύει τα Copilot+ PCs που ανακοινώθηκαν πρόσφατα και στο μέλλον αναμένεται να επεκταθεί για να υποστηρίζει τους επερχόμενους επεξεργαστές Lunar Lake της Intel.

Το Auto SR, θα επιτρέψει υψηλότερους ρυθμούς ανανέωσης σε υπάρχοντα παιχνίδια σε πραγματικό χρόνο, ενώ παράλληλα θα βελτιώσει τις οπτικές λεπτομέρειες που εμφανίζονται στην οθόνη σας. Η Microsoft δηλώνει ότι η λειτουργία θα προσφέρει μια ισορροπία που υπερβαίνει αυτό που μπορεί να επιτύχει το hardware του υπολογιστή σας.

Συγκρίνοντάς το με παρόμοιες τεχνολογίες όπως το Image Scaling and Sharpening της NVIDIA και το Radeon Super Resolution της AMD, η Microsoft λέει ότι αυτά είναι κατώτερα απλώς και μόνο επειδή δεν αξιοποιούν τις δυνατότητες AI. Επιπλέον, το Auto SR δεν απαιτεί ιδιαίτερες ρυθμίσεις από πλευράς των χρηστών, όπως οι ανταγωνιστές του, εξασφαλίζοντας μια απλή εμπειρία για παίκτες που θέλουν να μπουν στον κόσμο του upscaling. Όταν είναι ενεργοποιημένο, το Auto SR θα αρχίσει να κάνει τα μαγικά του μόλις ένας παίκτης ξεκινήσει έναν συμβατό τίτλο.


Παρακάτω μια σειρά από εικόνες που δίνουν μια ιδέα για το τι θα πρέπει να αναμένουμε.

Native 1440P vs Auto SR 720p


Native 1440P vs Auto SR 720p


Native 720P vs Auto SR 720p


Native 1440P vs Auto SR 720p


Native 720P vs Auto SR 720p
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*