Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Lucy από το Cyberpunk: Edgerunners έρχεται στο Guilty Gear Strive (trailer)

Η Lucy, πρωταγωνίστρια του Cyberpunk: Edgerunners θα προστεθεί στο Guilty Gear Strive το 2025. Αυτό επιβεβαίωσε η Arc System Works κατά τη διάρκεια της EVO 2024, μέσω ενός trailer για την τέταρτη σεζόν περιεχομένου του παιχνιδιού, που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

Η τέταρτη σεζόν του Guilty Gear Strive περιλαμβάνει τη Dizzy από το Guilty Gear X που αναμένεται τον Οκτώβριο, τον Venom από το ίδιο παιχνίδι, αλλά και έναν νέο χαρακτήρα με το όνομα Unike.


Το Cyberpunk: Edgerunners κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021 και αποτέλεσε επιτυχία τόσο για το Netflix, όσο και για τη CD Projekt, καθώς οδήγησε σε αύξηση πωλήσεων του Cyberpunk 2077.

Το Guilty Gear: Strive είναι άμεσα διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam), ενώ θα το βρείτε και στον κατάλογο του Xbox Game Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*