Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Lightforge Games απολύει την πλειοψηφία του προσωπικού της- στον πάγο το Project ORCS

*
Η Lightforge Games ανακοίνωσε ότι θα απολύσει την πλειοψηφία του προσωπικού της ως το τέλος του μήνα και βάζει σε παύση την ανάπτυξη του Project ORCS.

Μέσω μια ανάρτησής του στο LinkedIn, ο συνιδρυτής και CEO Matt Schembari δήλωσε ότι θα παραμείνει μια "ομάδα σκελετός", για να επιβλέπει τις μελλοντικές εργασίες του studio.


"Πάντα γνωρίζαμε ότι αυτό ήταν ένα φιλόδοξο μακροπρόθεσμο πλάνο ενός project, αλλά το επιδιώξαμε λόγω ενός κοινού πάθους μας για την αφήγηση και δεν φοβηθήκαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, τόσο ως project όσο και ως studio", έγραψε ο Schembari.

Σε ξεχωριστή ανάρτηση, το studio εξηγεί πως δεν ήταν δυνατό να εξασφαλιστεί η απαραίτητη χρηματοδότηση για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη διακοπή της ανάπτυξης και την απώλεια θέσεων εργασίας.

"Κάνουμε αυτήν την κίνηση τώρα για να μπορούμε να παρέχουμε υποστήριξη στην υπέροχη ομάδα προγραμματιστών μας: παρέχοντάς τους χρόνο να βρουν κάτι μόνιμο, συνεργαζόμαστε για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους καθώς εισέρχονται ξανά στην αγορά εργασίας και βρίσκοντας νέες θέσεις για να συνεχίσουμε το πάθος μας για τη δημιουργία παιχνιδιών".

Η Lightforge Games ιδρύθηκε τον Μάιο του 2021 από πρώην στελέχη της Epic Games και της Blizzard Entertainment. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*