Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Larian Studios Warsaw είναι το έβδομο studio της δημιουργού το Baldur's Gate

*
H Larian Studios ανακοίνωσε ότι άνοιξε το έβδομό της παράρτημα. Η Larian Studios Warsaw είναι το πρώτο studio της δημιουργού του Baldur’s Gate 3 που έχει την έδρα του στην Πολωνία και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των δύο τίτλων που έτοιμάζει οι εταιρεία, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί.

"Με δύο πολύ φιλόδοξα RPG που ξεκινάει τώρα η ανάπτυξή τους, τι καλύτερος τρόπος για να δούμε τα οράματά μας να υλοποιούνται από το να μεγαλώσουμε την ομάδα και να ανοίξουμε ένα έβδομο studio στην καρδιά της ζωντανής σκηνής του gaming της Πολωνίας", έγραψε η Larian στον επίσημο λογαριασμό της στο X.


Η Larian Warsaw ανήκει πλέον στην ίδια ομάδα με τα υπόλοιπα studios της developer σε Βέλγιο, Καναδά, Ιρλανδία, Μαλαισία, Μεγάλη Βρετανία και Ισπανία.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*