Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Konami επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει το Metal Gear Solid Master Collection Volume 2 (video)

*
Η Konami δηλώνει ότι ετοιμάζει το Metal Gear Solid Master Collection Volume 2, όμως βρίσκεται σ φάση που θα πρέπει να σκεφτεί το πως θα διαχειριστεί τα ports των «πραγματικά μεγάλων» τίτλων της σειράς. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου επεισοδίου της σειράς Metal Gear Production Hotline της Konami, ο παραγωγός Noriaki Okamura ρωτήθηκε πως προχωράνε τα πράγματα όσον αφορά το δεύτερο μέρος της συλλογής, που έκανε πρεμιέρα το περασμένο έτος με το Metal Gear Solid Master Collection Volume 1.

“Είχαμε τα HD ports των Metal Gear Solid 1, 2 και 3 – ή συγχωρείστε με, όχι στην πραγματικότητα του 1 αλλά των άλλων δύο”, είπε ο Okamura said. “Όμως οι περισσότεροι τίτλοι που κυκλοφόρησαν μετά από αυτούς δεν έχουν προ- υπάρχοντα HD ports που να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε”.


“Μερικοί είναι σε HD, αλλά αυτοί θα είναι όλοι πραγματικά μεγάλοι τίτλοι. Αυτό έρχεται με τα δικά του θέματα”.

“Οπότε, με όλους αυτούς τους παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη για το lineup, οτιδήποτε σχετικά με το «τι υπάρχει;» ή ερωτήσεις όπως «πόσο καιρό θα είναι σε ανάπτυξη, πότε θα κυκλοφορήσει, θα περάσει λίγος χρόνος. μέχρι να έχουμε μια σαφή εικόνα, αλλά όταν έχουμε, θα σας ενημερώσουμε”.

«Ονομάσαμε τον πρώτο Volume 1, οπότε ετοιμάζουμε το Volume 2, αυτό είναι σίγουρο. Ανησυχούμε επίσης για το πώς το Volume 1 είχε ένα αρκετά δύσκολο λανσάρισμα, με όλα τα προβλήματά του, οπότε θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην το επαναλάβουμε, αλλά πρέπει απλώς να ζητήσουμε από όλους να μας δώσουν χρόνο».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*