Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Infogrames εξαγόρασε τα πνευματικά δικαιώματα του Surgeon Simulator από την tinyBuild

*
Η Infogrames, το εκδοτικό brand της Atari εξαγόρασε τα πνευματικά δικαιώματα της σειράς Surgeon Simulator από την timyBuild. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Infogrames θα προσπαθήσει να επεκτείνει τη διανομή του, πιθανότατα με την ανάπτυξη νέων τίτλων ή περιεχομένου και θα διερευνήσεις τις δυνατότητες συνεργασιών για merchandise, με σκοπό να επιτύχει τη συντήρηση και επέκταση του franchise.

“Περισσότερα από 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του original, το Surgeon Simulator παραμένει ένα δημοφιλές και μοναδικό franchise”, δήλωσε ο διευθυντής της Infogrames, Geoffroy Chateauvieux. “Αυτή ήταν μια σπάνια ευκαιρία να αποκτήσουμε ένα παιχνίδι με διαρκή επιρροή και είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε το Surgeon Simulator στον κατάλογο της Infogrames”, συμπλήρωσε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*