Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η IKEA προσλαμβάνει προσωπικό για το ηλεκτρονικό της κατάστημα στο Roblox

*
Η σουηδική IKEA αναζητά προσωπικό που θα στελεχώσει το εικονικό της κατάστημα στο Roblox. Θα προσλάβει 10 υπαλλήλους με μισθό περίπου €14,80 την ώρα, οι οποίοι θα εργαστούν σε διαφορετικά τμήματα του καταστήματος, όπως το Showroom και το Bistro, έχοντας ως αποστολή να βοηθάνε τον κόσμο να επιλέξει έπιπλα, ενώ θα σερβίρουν και κεφτέδες. Θα υπάρχουν και προωθητικές ενέργειες, όμως είναι αβέβαιο αν αυτές θα οδηγήσουν σε αύξηση του μισθού των υπαλλήλων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την πρόθεσή τους να εργαστούν στο ψηφιακό IKEA μέσω του thecoworker.com, όπου θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις όπως το «πώς αισθάνεσαι που σε μετατραπείς σε pixel», «ποια pixelated έπιπλα IKEA θα ήθελαν να είναι και πώς θα αντιμετώπιζαν την έλλειψη pixelated hotdogs στο μπιστρό του καταστήματος».


Σύμφωνα με τον χρήστη του X, Bloxy Media, η κίνηση είναι μέρος της πρωτοβουλίας Careers Done Different της εταιρείας, το πρώτο μέρος της οποίας θα ξεκινήσει στη δημοφιλή πλατφόρμα gaming στις 24 Ιουνίου 2024.

Προϋπόθεση να είστε κάτοικος Μ. Βρετανίας ή Ιρλανδίας.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*