Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Huawei αποκάλυψε το Mate XT Ultimate Design, το πρώτο tri- fold smartphone (video)

Μετά από μερικές εβδομάδες γεμάτες teasers, η Huawei αποκάλυψε το πρώτο smartphone με τριπλή αναδιπλούμενη οθόνη και διπλό σύστημα για να ανοιγοκλείνει. Πρόκειται για το Mate XT Ultimate Design με τιμή εκκίνησης περίπου $2.809 για το μοντέλο με 256GB αποθηκευτικού χώρου, δηλαδή σχεδόν $300 πιο ακριβό από ένα νέο MacBook Pro 16’’. Όλα τα μοντέλα έρχονται με 16GB RAM και επίσης υπάρχουν επιλογές με αποθηκευτικό χώρο στα 512GB ($3.089) και 1TB ($3.370). Πριν καν ανακοινωθεί η τιμή του, η κινεζική Vmall είχε λάβει 3,7 εκατομμύρια προ- παραγγελίες.

Με το διπλό σύστημα για να ανοιγοκλείνει, το Mate XT διπλώνει σε σχήμα Z, κάτι που επιτρέπει τη χρήση του σε πολλαπλές μορφές. Η OLED οθόνη του έχει μέγεθος 6,4’’ όταν η συσκευή διπλώνει πλήρως, 10,2’’ (2.232 x 3.184) όταν είναι ξεδίπλωτο και 7,9’’ στην ενδιάμεση κατάσταση.


Η συσκευή έρχεται με μπαταρία 5.600mAh με υποστήριξη φόρτισης στα 66W ενσύρματα ή ασύρματα στα 50W. Το σύστημα των τριών καμερών στο πίσω μέρος αποτελείται από μία στα 50MP, μια υπερευρυγώνια στα 12MP και περισκοπική camera της ίδιας ποιότητας. Για να χρησιμοποιηθεί η selfie camera των 8MP η συσκευή πρέπει να είναι πλήρως ξεδιπλωμένη και φιλοξενείται στην αριστερή οθόνη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*