Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η εταιρεία παραγωγής ταινιών Stellarblade μηνύει την Sony για το Stellar Blade videogame!

*
Sony και Shift Up έγιναν αποδέκτες μήνυσης από την αμερικανική εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών Stellarblade για παραβίαση εμπορικού σήματος μετά την κυκλοφορία του Stellar Blade videogame! Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ ιστοσελίδων του εξωτερικού, η καταγγελία έγινε σε δικαστήριο της Λουιζιάνα στις αρχές του μήνα από τον ιδιοκτήτη της Stellarblade LLC, Griffith Chambers Mehaffey, αναφέροντας πως η εταιρεία του έχει υποστεί ζημιά από την εμπορική εκμετάλλευση του videogame Stellar Blade από τη Sony.

H Stellarblade LLC ιδρύθηκε για την παραγωγή ταινιών, ντοκιμαντέρ και μουσικών videos το 2010 και ο Mehaffey σημειώνει πως κατέχει το domain stellarblade.com από το 2006. Η καταγγελία αναφέρει πως από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η μετονομασία του Project Eve και κυκλοφόρησε το Stellar Blade videogame, οι πελάτες του δυσκολεύονταν να βρουν πληροφορίες για την εταιρεία του. Μάλιστα, ο δικηγόρος του αναφέρει πως οι αναζητήσεις είναι σχεδόν μονόδρομος προς το videogame, καθώς ο αντίδικος (η SCE) έχει ένα περισσότερους πόρους για διαφημιστική δαπάνη.


Ακόμη, ο Mehaffey ισχυρίζεται πως το εμπορικό σήμα Stellar Blade (που κατοχυρώθηκε από τη Sony τον Ιανουάριο του 2023) είναι παρόμοιο (σε επίπεδο μπερδέματος) με το δικό του (που κατοχυρώθηκε τον Ιούνιο του 2023), κάνοντας αναφορές ακόμη και στο λογότυπο. Στόχος της Stellarblade LLC είναι να διεκδικήσει αποζημιώσεις και να αποτρέψει (αν κερδίσει τη δικαστική διαμάχη) τη Sony από το να χρησιμοποιήσει ξανά το Stellar Blade ως όνομα στο μέλλον. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    SHIFT UP

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*